APERTURA DELLA STAGIONE DI MOLITURA

La stagione di molitura 2022 partirà il 4 Ottobre 2022

Già da ora potete prenotare la vostra frangitura al nr.

0584.976034

UN PROTOREATTORE AL FRANTOIO DI MASSAROSA!

Nell'ottica di una continua evoluzione tecnologica nell'ambito della frangitura delle olive, il Frantoio di Massarosa ha appena acquistato il PROTOREATTORE della Pieralisi, che rappresenta una nuova frontiera della gramolatura (la gramolatura è una delle fasi della...

Vai all'articolo

Frantoio di Massarosa

Production and sale of
Extra Virgin Olive Oil ... and more ...

 

Cookie policy

This site uses cookies, including from third parties, to optimize the user experience while browsing and allow basic functionality; Collect anonymous statistics; Profiling the user to send him advertising in line with his preferences; Offer additional features such as maps and social widgets.

If you want to know more or deny consent to all or some cookies, click on the 'Change permissions' button.

Closing the form using the 'Close' button implies the implicit acceptance of basic cookies (Technical Cookies and Analysis Cookies)

Accept everythingChange permissionsRifiutaClose